Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• аре и аз да се вкл. Ходих в този сервиз до теца (дето сега го ремонтират) дадох едни грешни пари и не съм ама изобщо доволен. Сега също имам проблем с моя гнъс и не знам каде да го нося, ако можете ме посъветвайте.
    Alfa romeo146 1.9 JTD 105k.c
    Rover200 2000 105k.c

Comment

• Първоначално публикувано от Ivo Mitkowsky Покажи съобщение
      след чипосване ДА
      абе баце ти акъл имаш ли да слезеш от самолета та да са качиш на нафтеник
      Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от Shumaher Покажи съобщение
        на тоа нафтеник мое му дишаш само пушека ....
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

имам акъл колега и бих го направил, само поради една причина-разхода на гориво
          Last edited by Ivo Mitkowsky; d.m.y г., 21:06.
          Kappa SW
          Bravo GT
          Mondeo RS

Comment

• расход на гориво ама бензина скиваи как пада

Comment

• Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
              расход на гориво ама бензина скиваи как пада
              Нафтата винаги е по евтина, за мен, пък и с 50ст. да стане бензина по евтин пак е дебело!
              Kappa SW
              Bravo GT
              Mondeo RS

Comment

• Баце въпрос на вкус за мен лично бензина си е бензин,на мен лично не ми допада звукът на тракащ дизел

Comment

• Първоначално публикувано от nachkata Покажи съобщение
                  Баце въпрос на вкус за мен лично бензина си е бензин,на мен лично не ми допада звукът на тракащ дизел
                  JTD не трака готен, то просто тихо мърка.
                  Kappa SW
                  Bravo GT
                  Mondeo RS

Comment

• Добре така да е.

Comment

• Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщение
                      на тоа нафтеник мое му дишаш само пушека ....
                      ха-ха-ха смешен си
                      Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

ха-ха-ха смешен си
                        колега теи както ти е смешно с тоя куц кораб така ще издишаш пушека на чипосан дизел и то така яката ща опуши че са видиш в чуду поверваи ми не искам дори да си помислям па ТДИ-ка какво ща напраи

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
                          колега теи както ти е смешно с тоя куц кораб така ще издишаш пушека на чипосан дизел и то така яката ща опуши че са видиш в чуду поверваи ми не искам дори да си помислям па ТДИ-ка какво ща напраи
                          що си мислиш че моя курник не е с магьосван мотор и не е 215 коня
                          Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

• Първоначално публикувано от 75 turbodelta Покажи съобщение
                            и е магьосван в Салерно при големите играчи в заводa на FIAT
                            Lancia Kappa 2.4 JTD SW

Comment

и е магьосван в Салерно при големите играчи в заводa на FIAT
                              е добре де бърз си нека твоито лаино да плава ...аз само споделих какво мисля ся това че твоя твин спарк е над 200 коня .........или си голям шегажия или си алфист утопист което е доста срещано тук

Comment

• приятели пазете се от 75 turbodelta, този човек много добре умее да прави много вървежна ALFA ROMEO за което и за най-голямо съжаление тази красива белушка се продава на части, бате Павлине възхищавам ти се за проекта, който е вече история!
                                Kappa SW
                                Bravo GT
                                Mondeo RS

Comment

Working...
                                X